75 unga företagare till Eniro.

Torsdagen den 18 april kommer Ung Företagsamhet till Eniro för ett Innovation Camp. Det är 75 ungdomar från Stockholms UF-gymnasier som bjudits in av Ung Företagsamhet för att under 12 timmar lösa ett case. Vad caset handlar om får de unga företagarna veta på plats.  Innovation Camp är en kreativ workshop som syftar till att träna samarbetsförmåga, handlingskraft och stärka viljan att vara mer företagsam.

logoBrun

Alla grupper ska ta fram en idé, projektplan och presentera det för en jury. Under arbetets gång har de tillgång till utvalda personer från Eniro som de kan bolla idéer med och ge dem coachning. Juryn korar en vinnare, samt en andra och tredjeplats. Priset för vinnarna är en specialkomponerad säljutbildning under en dag på Eniro.

Stort lycka till önskar vi alla deltagare!

Klicka här för mer information om Ung Företagsamhet och Innovation Camp.

Uppdaterat!

Det var ett svårt val för juryn att hitta en vinnare bland ett stort antal spännande idéer som kom fram under dagen. Det bidrag som till slut vann var ”Uppdrag Eniro”, en applikation där man får erbjudanden från butiker/företag genom att utföra uppdrag på lokal ort. När man utfört uppdrag får man ett antal Eniros, en lokal valuta. Ju högre level du spelar ”Uppdrag Eniro” desto bättre erbjudanden. Stort grattis!

Bilder från Eniro Innovation Camp

Vinnare Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

Eniro Innovation Camp

,