Det finns över 10 miljoner personuppgifter på eniro.se. Det är en ansenlig mängd information att ha koll på särskilt då en tredjedel förändras varje år på grund av flytt, nytt nummer och dylikt. Det är viktigt för oss att kunna ge bra service till alla så att det snabbt och enkelt går att uppdatera eller komplettera sina uppgifter själv online och via kundservice. När vi har verifierat uppgifterna så publiceras de.

De flesta användare är hederliga men problem uppstår då bedragare registrerar falska uppgifter på kontantkort på olika söksajter. Av den anledningen har Eniro valt att ta bort möjligheten för användaren att själv registrera sina kontantkortsuppgifter på eniro.se. Du som köpt ett kontantkort och vill ha dina uppgifter på eniro.se är välkommen att ringa vår kundservice på 020-88 12 00 och lämna dina uppgifter samt personnummer. Brev kommer sedan att skickas till den folkbokförda adressen.

Skulle ett misstag ha skett och du ser en uppgift som inte stämmer – kontakta vår kundservice på 020-88 12 00 så rättar vi till detta genast.

Framöver kommer vi också att införa uppgifter på vår sajt där man lätt kan se vem som angett uppgifterna, när de senast är uppdaterade och av vem. Detta minskar ytterligare möjligheten till bedrägeri eller att på annat sätt luras då alla har möjlighet att kolla var uppgifterna kommer från.

Vi ser ständigt över vår data och jobbar för att uppdateringar och verifieringar ska ske med så stor säkerhet som möjligt. Det är viktigt för oss på Eniro är alla ska kunna lita på våra uppgifter.

Vänligen,
Jenny Palmblad

,