År 2010 har varit ett minst sagt händelserikt år för Eniro.

I slutet av september lanserade vi vår nya söktjänst som gjort det enklare för dig som användare att hitta köpställen för produkter och tjänster. Vi är stolta och glada över det som varit den hittills största satsningen i Eniros historia.

Framgångar för Eniro i mobilen

Under året har vi sett en otrolig ökning i de mobila kanalerna och det fortsätter uppåt både via mobil.eniro.se och genom våra appar.

Bara i år har vi släppt tre mobilapplikationer: Eniro PåSjön och Rejta för iPhone samt Eniro för Android. Sammantaget har våra appar idag över 300.000 användare!

Kvalitet i fokus

Vi har ökat vårt fokus ännu mer mot leads och kvalitet för våra kunder, istället för på besöksstatistik och KIA-index. Nu lägger vi tonvikt på att ge våra användare en riktigt smart söktjänst och våra kunder får bra leads och bättre affärer

Vi har också hunnit med att byta ut vår profil och design vilket uppskattats mycket av våra användare. I början av året blev tävlingen Skattjakten som lanserade gatuvyn på våra kartor en stor succé. Ja, utan överdrift har det varit ett intensivt år med många roliga händelser.

Tack till alla er som använder och tycker till om våra tjänster! Era synpunkter hjälper oss att bli bättre och bättre.

Nu tar vi jullov och samlar oss för nya satsningar. Vi hoppas och tror att 2011 kommer bli ett spännande år!

God jul och gott nytt år från oss!

Erika Winther, redaktör eniro.se

,