Äntligen – nu kan du hitta lägenheter och hus till salu på våra kartor. Alla objekt från Hemnet visas nu direkt på våra kartor. Det har aldrig varit så lätt att hitta nytt boende!

Hemnet är den sajt som flest svenskar vänder sig till för att söka efter lediga bostäder. Nu lanserar vi ett samarbete med Hemnet där vi gör det lättare för dig att hitta ditt drömboende direkt på våra kartor. Här förklarar vi hur du gör.

Ringa in ditt favoritområde
Markera det område du är intresserad av – alla lediga objekt visas. Sen kan du filtrera fram det du söker genom alternativen: villa & radhus/bostadsrätter/fritidshus, pris, boarea oche antal rum. På kartan visas då endast de objekt som stämmer överrens med dina val.
Du hittar enkelt lediga objekt som passar dig var du än letar i landet.

Säg att du är intresserad av en etta i Stockholms innerstad och att du önskar att bo i närheten av Karlbergssjön – antingen i Vasastaden eller på Kungsholmen. Och lägenheten får inte kosta mer än 2 miljoner kronor. Så här kan din filtrering se ut:

hemnet_eniro11.jpg

Objekten visas på kartan med små ikoner (olika ikoner beroende på boendetyp). Klicka på det objekt du vill veta mer om. Informationen om objektet visas i ett nytt fönster/ny flik.

hemnet_eniro2.jpg

Letar du sommarhus i i anslutning till södra spetsen av Vättern kan det se ut så här:

hemnet_eniro3.jpg

Klicka på objektet du vill veta mer om.

hemnet_eniro4.jpg

Du kan alltid välja flygfoto för att få en annan bild av området.
hemnet_eniro5.jpg

Skicka din sökning till andra
Du kan enkelt tipsa kompisar om ett objekt eller en sökning. Om du vill skicka din unika sökning vidare till andra gör du detta enkelt genom att välja något av ”dela med andra”, ”länk till karta” eller ”mejla”.

hemnet_eniro6.jpg

Tänk på att objekten i våra exempel kan vara sålda och tagits bort från hemnet när du läser detta.