Gammal som ny besökare kan nu se att vi uppdaterat en hel del på Eniro.se.

Nyligen vårstädade vi bland våra ikoner under kartvyn för att göra det lättare för er användare att hitta de viktigaste och populäraste alternativen så snabbt som möjligt. Med ett enkelt klick levereras här bland annat cykelvägar, trafikflöde och eventuella trafikstörningar. Alternativa sökvägar så som tidtabeller, fartkameror och gästhamnar är inte heller de särskilt många klick bort.

Ingenting kan dividera ett sällskap så mycket som diskussionen om vad och var man ska äta. Är det indiskt, italienskt, pizza eller japanskt som får flest röster?
Nu vill vi hjälpa till med inspirationen ännu mer och har därför uppdaterat upplevelsen för alla besökare på jakt efter en bit mat. Osäker på vad du vill äta till frukost, lunch eller middag? Nu får du ta del av aptitretande exempel som förhoppningsvis får det att kurra i magen.

Vi har även gjort det enklare att skriva ett omdöme. Nu kan du logga in med såväl Facebook som ditt Google-konto och ge en, två, tre, fyra eller fem solar till lokala företag. Glöm inte heller att oavsett vald inloggningsmetod så kommer så klart inget av det du postar hos oss att synas på dina andra sajter.

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 14.48.32