Eniro är Nordens största lokala sökföretag. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Eniro har cirka 3 500 anställda i Norden och Polen samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2011 uppgick intäkterna till 4 323 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 991 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com

GPS utvecklar Eniros produkter och tjänster för samtliga länder, med stort fokus på web och mobila erbjudanden. Inom GPS arbetar vi även med omvärldsanalys och prisstrategier. Vi söker en trainee till vår Senior Vice President för GPS, tillika medlem i koncernledningen.

Eniro erbjuder ett ettårigt traineeprogram för dig som har en akademisk utbildning samt har 0-1 års arbetslivserfarenhet. Traineeåret ger dig möjlighet att utvecklas både som person och i din blivande yrkesroll. Du får tillsvidareanställning och erbjuds en ny tjänst när året är slut.

Om Traineeprogrammet

  • Traineeprogrammet startar i höst, med placering på huvudkontoret i Frösunda, Solna.
  • Du kommer att arbeta bredvid och assistera Eniros globala chef för GPS, samt stötta övriga i GPS ledningsgrupp.
  • Året innebär hårt och dedikerat arbete med oregelbundna arbetstider.
  • Arbetsuppgifter såsom omvärldsanalys, projektledning, deltagande i ledningsmöten.
  • Visst resande i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder

  • En unik möjlighet att lära känna Eniros verksamhet
  • Inblick i arbetslivet och hur en ledningsgrupp fungerar
  • Karriärutveckling
  • Möjlighet att bygga nätverk
  • Tillsvidareanställning

Vem söker vi?

Eniro söker dig som har en civilekonom- eller civilingenjörsexamen. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet, studerat utomlands samt tagit andra initiativ och engagemang under din studietid. Höga kunskaper i svenska och engelska är ett krav, kunskaper i danska, norska och polska är meriterande.

Vi ser också att du som person besitter ett stort engagemang och driv. Du kan hantera hög stress och många arbetsuppgifter samtidigt. Dina värderingar stämmer överens med våra: hängiven, lyhörd och pålitlig. Slutligen krävs prestigelöshet och ödmjukhet inför uppgiften.

Är du den vi söker? Skicka in CV och personligt brev senast den 15/10-12 till annika.nordstrom@eniro.com

Kontaktperson
Annika Nordström, Senior HR-partner
08-5533 1766