Ladda upp en bild på Instagram med hashtag #minnärhet så dyker den upp på eniro.se! Bästa motivering vinner en iPhone 6.

Vi på Eniro älskar närheten. Här finns vår familj, våra vänner och kollegor. Men här finns också företagen som får din närhet att leva upp. Favoritkaféet, nya affärer och den gamla hederliga kvarterskrogen. I vår strävan efter att få fler att upptäcka sin närhet samlar vi nu ihop lokala sommartips från hela Sverige under hashtagen #minnärhet.

Dela gärna med dig av ditt lokala favoritställe i sommar genom att ta en bild på Instagram med hashtag #minnärhet så dyker den upp på eniro.se och du har chansen att vinna en iPhone 6. Vi kommer också att lägga upp era tips i Eniros sociala kanaler.

minnärhet_blogg1

Förutom på Instagram kan du se alla tips här: minnarhet.eniro.se

Att tänka på: För att din bild ska visas på eniro.se ska du ha publikt konto på Instagram och välja ”lägga till på fotokarta” när du publicerar bilden.

Kriterier för att vinna en iPhone 6
Instagrambilden ska vara från eller på ditt favoritföretag med hashtag #minnärhet. Motivera i bildtexten varför du gillar företaget och vad som gör det unikt. Bästa motivering i juryns ögon vinner priset – en iPhone 6. För övriga villkor, se nedan.

Tävlingsregler

- Tävlingen arrangeras av Eniro och pågår mellan den 1 juli och 31 augusti 2015.
- För att delta i tävlingen skall du vara minst arton (18) år.
- Det finns ingen begränsning på antal bidrag per person.
- Förstapris är en iPhone 6, 16GB. Värde ca 7495 SEK.
- Priset skickas till vinnaren efter tävlingen är avslutade.
- Juryn består av följande personer: Jon Ottosson och Marcus Lilja, Eniro
- Eniro får återpublicera tävlingsbidraget.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
- Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad eller administrerad av Instagram utan sker helt i Eniros regi.
- Priset kan inte överlåtas eller bytas mot pengar.
- Vinnarna kommer att meddelas genom Instagram (@Enirose) där vinnarna kommer att uppmanas att ta kontakt med Eniro via en där angiven mejladress. Om vinnaren ej återkommit inom 3 dagar från det att hen blivit kontaktad, eller om de utsedda vinnarna inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn en ny vinnare.

Om du har några frågor om är det bara att ställa dom här i bloggen, på vår Facebooksida eller maila oss på jon.ottosson@eniro.com. Lycka till!