I vårt digitala tidevarv är det viktigt för alla företagare – små som stora – att vara sökbara och kontaktbara online. Det tar vi fasta på och har därför utökat vårt kunderbjudande med hjälp upprätta en företagssida på Facebook. Detta erbjudande ingår som ett frivilligt – och kostnadsfritt – tillägg i vårt annonspaket. (Skulle kund av misstag ändå få Facebooksida upprättad hjälper vi självklart till att ta bort den.)

Ett företag som har dragit nytta av erbjudandet är Näshults Butik Kafé och Catering. Efter att ha tagit ägarskap för sin sida på Facebook har Sara, delägare, fått 583 fans. Butikens inlägg handlar om allt från uppfräschad lokal, bilder från butiken och olika maträtter på menyn. De får många kommentarer från tidigare gäster och folk som undrar hur man hittar dit (på sidan finns därför Eniros ”hitta till oss app” för Facebook som snabbt ger en vägbeskrivning).

Som Sara säger: Man fick testa sig fram i början, men nu går det rätt lätt. Det är kul att så många läser och delar inläggen. Vi är en liten ort, så detta är ett bra redskap för att synas.